AVRUPA BOWLING FEDERASYONU'NDA TÜRK TASARIMCILARI

24 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşen ETBF Kongresi ile isim değişikliği yapan “Avrupa Bowling Federasyonu” yeni kurum kimliği ve uygulamalarında Önder Gürkan ve Barlas Kontaş’tan destek alıyor. Avrupa Federasyonu Kongresi kapsamında tüm Federasyonlara yapılan bir sunuşla tanıtılan yeni logo, uygulamaları ve ekibimiz büyük beğeni topladılar.

Önder Gürkan tarafından yapılan yeni EBF logosu, Barlas Kontaş’ın da katılımı ile oluşturulan EBF Tasarım ekibi tarafından geliştirilerek Avrupa Bowling Federasyonu’nun pek çok uygulamasında kullanılacak alternatifleri hazırlandı. Daha sonra tüm bu sistemi uygulamaya taşıyan tasarımcılarımız 100’e yakın ürüne imza atarak tasarımlarını gerçekleştirdiler. Önümüzdeki dönemlerde web tasarımlarından, Barlas Kontaş tarafından tasarlanan madalyalara kadar örneklerini göreceğimiz bu çalışmaların bazılarını sizlere sunuyoruz.

Tamamen bowling sporuna destek vermek üzere gönüllü olarak yapılan bu çalışmalarla EUROPEAN BOWLING kavramının yaygınlaşarak bir ana ürün olması ve bununla spor dışından büyük sponsorlar ve medya desteği çekilmesi planlanıyor.

Örnek uygulamalardan bazıları: